technisch opleidingscentrum toclimburg

Technisch Opleidingscentrum

Technische vakcursussen
in Limburg

Wie zijn wij?

T.O.C. is onderdeel van STS Holding b.v.  Als werkmaatschappij STS b.v.  richten we ons voornamelijk op onderhoud en revisie van Rotating equipment. We voelden al enige tijd het tekort aan vakmensen in ons werkgebied en zagen dan ook de  noodzaak in om mensen op te leiden.  Dit heeft ons de inspiratie gegeven om T.O.C. op te richten met als doel om ons eigen personeel naar een hoger niveau te kunnen tillen maar ook mensen vanuit andere vakgebieden de gelegenheid te geven om in te stromen richting Rotating Equipment. Ook zijn we ervan overtuigd dat we het personeel van externe bedrijven heel veel waardevolle kennis kunnen meegeven en zodoende voor mens en bedrijf van grote waarde kunnen zijn.

Het is ons gelukt om de juiste mensen bij elkaar te brengen. De cursussen worden gegeven door ervaren docenten die zelf in het vakgebied werkzaam zijn. Niet alleen als medewerker in de praktijk maar ook als docent hebben ze hun sporen al ruimschoots verdiend.

Onze vaste leslocatie is bij Vakwijs in Stein, hier zijn theorie- en praktijklokalen. Maar ook is het mogelijk om de cursussen bij u op locatie te geven. Wij stellen in overleg met u een pakket samen voor uw technische dienst.  Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Mechanical Seal

Leslocatie

Leslocatie

We maken gebruik van de faciliteiten van Vakwijs te Stein. Hier zijn uitstekende theorielokalen en praktijkruimtes. 

Adres Leslocatie:

Nijverheidsweg 18 c

6171 AZ Stein (L)

Kom gerust in contact en ontdek de mogelijkheden.